Idyia PO

Idyia PO

In het basisonderwijs worden groepen groter en wordt steeds meer van leerkrachten verwacht dat ze aansluiten bij de verschillende niveaus van de leerlingen. Daarnaast wordt er steeds meer van leerlingen verwacht dat ze zelf verantwoordelijkheid nemen over hun werkzaamheden en dat ze daarom dus ook goed moeten leren plannen. 

Idyia kan hier een grote rol in spelen. De school / leerkracht heeft zelf de mogelijkheid om de mate van zelfstandig plannen door de leerling in te stellen, maar zal wel altijd kunnen zien hoe de planning per leerling eruit ziet. 

Idyia kan zorgen voor een gedigitaliseerd dagprogramma / weekprogramma waarbij de school aan elke les materialen kan toevoegen die bij een volgende keer weer beschikbaar zijn.

Natuurlijk is Idyia webbased en is het vanuit elke locatie bereikbaar.

Idyia PO zet, op een eenvoudige en volledig geautomatiseerde manier, binnen enkele seconden taal, spelling en rekenen op de weektaak van elk niveau klaar. Daarnaast is natuurlijk lesinhoud voor elk ander vak toe te voegen. 
Zodra het weekprogramma klaargezet is, kunnen extra materialen aan de lessen toegevoegd worden of er kan een keuze gemaakt worden uit extra materiaal dat al in idyia PO aanwezig is. Hierdoor is het lesprogramma volledig aan te passen aan de wensen van de leerkracht.

Omdat leerlingen voor verschillende vakgebieden in verschillende niveaus kunnen zitten, maakt Idyia PO daarna voor elke leerling automatisch een persoonlijk dagprogramma. 

Corona / thuisonderwijs

Idyia PO is de ideale basis om uw leerlingen die in quarantaine gaan of die thuis werken op eigen niveau te begeleiden en te volgen. De leerlingen krijgen binnen de gestructureerde omgeving alle materialen aangereikt om het lesprogramma te kunnen blijven volgen. 

Interesse gekregen in een demo van Idyia PO of wilt u meer informatie voor uw specifieke case? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.


Contact