Idyia PO

Idyia PO

Het basisonderwijs heeft de laatste jaren te maken met steeds meer niveaus in de groepen. Voor elke groep moeten er tenminste drie niveaus gedefinieerd worden, En natuurlijk moet de planning aansluiten bij de leerlingen, die in dit niveau zitten.

Het op het web gebaseerde programma Idyia PO biedt hiervoor een oplossing.

Idyia PO zet, op een eenvoudige en volledig geautomatiseerde manier, binnen enkele seconden taal, spelling en rekenen op de weektaak van elk niveau klaar. Op termijn worden andere vakgebieden hieraan toegevoegd.
Zodra het weekprogramma klaargezet is, kunnen extra materialen aan de lessen toegevoegd worden of er kan een keuze gemaakt worden uit extra materiaal dat al in idyia PO aanwezig is. Hierdoor is het lesprogramma volledig aan te passen aan de wensen van de leerkracht.

Omdat leerlingen voor verschillende vakgebieden in verschillende niveaus kunnen zitten, maakt Idyia PO daarna voor elke leerling automatisch een persoonlijk dagprogramma. De leerkracht heeft zelf de mogelijkheid om de leerling vrijheid te geven om de opdrachten van die week zelf te plannen of om deze zelf vast te zetten.

Interesse gekregen in een demo van Idyia PO of wilt u meer informatie voor uw specifieke case? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.