Over Ons

Wie is Elopartner

Maak kennis met ons

Bij EloPartner bouwen we al bijna 10 jaar maatwerk (online) applicaties voor diverse klanten. Begonnen in het onderwijs, waardoor onze naam ook ontstaan is, zijn al snel de eerste zakelijke  en non-profit klanten met hun productvragen gekomen. Misschien heeft u ook een idee voor een app of een website waarvoor u de tijd rijp acht om die te laten bouwen.

EloPartner is daarbij graag uw betrouwbare en betaalbare partner. Wij zien de ontwikkeling van uw applicatie als een partnerschap, zoals ook in onze naam opgenomen, waarin we in samenspraak tot een voor u op maat gemaakte applicatie kunnen komen die volledig aan uw wensen voldoet. 

Wij maken gebruik van de modernste manier van software-ontwikkeling en kunnen daarmee bijna elk idee voor een nieuwe applicatie voor u ontwikkelen en produceren. 

 

Programmeren met persoonlijk contact

Bij maatwerksoftware of de bouw van een specifieke App, zullen we vanuit EloPartner BV,  o.a. door een grondige analyse van uw vraag en een duidelijke communicatie / planning,  het ontwikkelproces zo vloeiend mogelijk laten verlopen. Door deze handelswijze krijgt u een programma / App dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.

Een aantal voorbeelden hiervoor zijn:

– Een uitgebreid functioneel en technisch ontwerp waar u veel inspraak in heeft.  
– Een duidelijke, scherpe offerte.
– Een vast contactpersoon die u tijdens de ontwikkeling mee zal nemen in de ontwikkeling.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw software-ontwikkelingsvraag. 

Interesse in onze mogelijkheden? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.