Programma’s

Programma's op maat

Code op maat

EloPartner BV maakt een programma, zoals u dat wilt en met de mogelijkheden die u erin wilt. Zo hebt u altijd de juiste applicatie voor uw bedrijf of organisatie.
Tevens maken wij bij EloPartner BV niet alleen maatwerk voor enkele applicaties, maar ook voor hele bedrijfspakketten. Denk hierbij aan een relatie-managemenspakket (CRM) met onderdelen, speciaal voor uw  bedrijf of organisatie bedoeld. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om in de toekomst extra modules aan uw pakket toe te voegen, om zo met de tijd mee te gaan. Het updaten van huidige modules is standaard aanwezig om uw software up-to-date te houden. Denk daarbij aan beveiligingsupdates, updates die nieuwe functionaliteit toevoegen en meer.

De hiernaast getoonde logo’s zijn voorbeelden van apps,  waaraan wij als EloPartner BV hebben gewerkt. Zo is Navileren een applicatie, die is ontwikkeld voor de Stichting Rijdende School, om onderlinge communicatie tussen de mobiele scholen en de ouders mogelijk te maken.

Idyia is een op web gebaseerde omgeving waarin docenten en begeleiders, binnen scholen planningen, kunnen maken voor kinderen; bijvoorbeeld bij digitaal materiaal, zoals websites of presentaties. Maar ook offline materiaal kan worden toegevoegd, zoals bepaalde boekjes of werkboeken van de kinderen.

Interesse  in bovengenoemde apps of wilt u onze mogelijkheden weten die wij u kunnen leveren? Neem dan via onderstaand knop contact met ons op