Software

Maatwerk softwareoplossingen

Op maat gemaakt

EloPartner BV biedt, naast  kant en klare programmatuur, de mogelijkheid om voor uw bedrijf of organisatie programma’s op maat te maken. Wat dit inhoudt?

EloPartner BV biedt de mogelijkheid om, waar u dat wilt, programmatuur te schrijven voor uw specifieke doel. Algemeen verkrijgbare programma’s, die het probleem misschien kunnen verhelpen, kunnen meer functies bevatten dan  nodig en kosten wellicht onnodig veel geld. EloPartner BV maakt alleen datgene wat u nodig hebt, maar wel met de mogelijkheid om in de toekomst dit uit te breiden.

EloPartner BV kan door haar uitgebreide kennis van de programmeertalen, zoals onder andere  C# en HTML/CSS, applicaties en programma’s bouwen voor ieder doeleinde. Denk aan een programma om uw agenda in de gaten te houden, onderlinge communicatie te bevorderen met en tussen de medewerkers door middel van een. chat of aab systemen voor scholen, zoals dat bij Idyia mogelijk is. 

EloPartner BV kan maken, maar het contact met de klant staat voorop. Zo kunt u als belanghebbende  altijd aangeven wat de medewerk(sst)er in de applicatie krijgt. Indien gewenst kan er een demo worden gegeven en bieden wij de mogelijkheid om in de toekomst uitbreidingen en updates toe te voegen aan de geleverde programma’s. Zo staat u nooit alleen als een project eenmaal is afgerond. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met een applicatie of programma, dan bestaat de mogelijkheid bij onze snelwerkende helpdesk aan te kloppen voor hulp.

Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van connectiviteit, veiligheid en mobiliteit, waardoor wij de beste en nieuwste methodes gebruiken voor uw applicatie en/of programma. En mocht u onverhoopt met  iets oudere apparatuur  werken? Geen probleem! Bij EloPartner BV. zorgen wij er voor dat uw nieuwe software, desgewenst, ook samenwerkt met oudere apparatuur. We plaatsen dan  extra beveiliging om zo de veiligheid van zowel het nieuwe als het oude systeem te waarborgen.