Idyia Maatwerk

Idyia op maat

Idyia is een compleet hulpmiddel dat, zie Idyia PO, kan helpen om in het basisonderwijs planningen en niveauverdeling te maken. Het Idyia PO pakket bevat alles, maar wat te doen als er uitsluitend specifieke onderdelen nodig zijn?

Dan biedt de maatwerkversie van Idyia uitkomst.

De maatwerk variant van Idyia kan zo samengesteld worden dat deze precies aansluit op uw wensen en benodigdheden. Zo kan een specifieke functie als een leerlingvolgsysteem, waar nodig,  worden toegevoegd en kan de mogelijkheid om planningen te maken worden weggelaten. Zo kan Idyia perfect worden gevormd of geconfigureerd naar uw eigen wensen.

Komt u er later achter dat u een bepaalde functie mist of heeft u een uitgebreide functie nodig die niet (standaard) in Idyia zit? Wij bieden de mogelijkheid om speciale  modules te maken om zo de ultieme aansluiting voor u te garanderen. Denk daarbij aan een verzamelmodule, die uit verschillende systemen informatie haalt, zodat u deze  netjes in een overzicht kunt presenteren. Dit is maar een klein voorbeeld van wat er aan uitbreiding mogelijk is met dit geweldige hulpmiddel dat Idyia heet.

Interesse gekregen?  Wilt u een demo van Idyia of wilt u meer informatie specifieke op u gericht? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.