Planbord 2.0

Planbord 2.0

Het project Planbord 2.0 is ontstaan uit de vraag van een zorgboerderij, die veel met een magnetisch planbord werkte. Hun materiaal was goed werkend, maar niet flexibel genoeg en het maken van nieuwe kaartjes kostte veel tijd.

Het Planbord 2.0 heeft hiervoor de oplossing. Door middel van een digitale omgeving (zie foto) kunnen cliënten en personeelsleden gemakkelijk en snel ‘s-ochtends de planning maken. Cliënten kunnen in de middelste rij een dag aanklikken, waarna men kan zien wie er allemaal aanwezig zijn en dan door middel van een eigen icoontje/foto naar hun dagindeling gaan. Van hieruit kan worden afgevinkt wat afgewerkt is en kan worden bijgehouden wat er nog gedaan moet worden.

Het voordeel van Planbord 2.0 is dat het volledig online staat en uitwisselbaar is met verschillende apparaten. Bij de hiervoor genoemde zorgboerderij hebben we een groot touchscreen opgehangen, waarop alles duidelijk te zien was. De cliënten vonden dit prettig werken. Vooral de kleuren zijn belangrijk en daarvoor bood dit scherm een uitkomst.

Heeft u interesse gekregen in een demo of wilt u meer weten over Planbord 2.0? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.